Om Vår Publishing

Littleax SRL är världens namn i publicering. Från tidningar och böcker till kartor och omfattande digitalt innehåll, där ger allt du behöver från ett lokalt perspektiv. Varje år litar miljoner av läsare på Littleax SRL för aktuell information om vart man ska åka och vad man ska se i mer än 100 städer över hela världen. Dynamiskt innehåll skapat av lokala redaktörer täcker viktiga restauranger, shopping, attraktioner, underhållningsalternativ och mer, allt från insiders synvinkel.

Våra digitala produkter

Littleax SRL digitala universum är det första stoppet för kunniga läsare. Vår hemsida är kompanionsverktyget för smarta internetläsare. För städer runt om i världen kan resenärer hitta saker att göra, ställen att äta, var man handlar, underhållning och händelser. Tidiga historier och blogginnehåll, plus en resurs på 50 000 + saker att göra för människor, i kombination med våra roliga bloggar, gör oss till en användbar resurs för dagens publik.

Våra tryckprodukter

Vår tidskrift, vår gästbok, sponsrade innehåll, prenumerationsalternativ och nyheter är alla en del av den varierande familjen som når med den information de behöver när de utforskar staden eller läser. Snyggt, originalinnehåll, vacker fotografi och detaljerade kartor täcker alla aspekter av upplevelsen, från de hetaste måste-prova restaurangerna och de bortom-slagna banorna till grunderna som transport, logi och navigering.

För mer information eller för att begära annonseringspriser, skriv oss. Vi skickar dig ett bekräftelsemail med nedladdningsinstruktioner för mediasatsen du begärde.